30-09-06

Niet goed, niet slecht..

Rapper dan een ezelWat ik eigenlijk al een tijdje wist, is opnieuw bewezen!
Een snelle start is niets voor mij. De eerste km na de start liep ik aan een snelheid van rond de 12 km/u. Veel te snel! Wat m’n hartslag direct in sportzone 5 deed belanden. Veel te hoog!
Ik rekende er ergens op om m’n persoonlijk record over de halve marathon wat scherper te kunnen stellen. Een best tijd dat ik trouwens een jaar geleden vestigde op het zelfde parcours.
Ik was dan toch ontgoocheld toen ik aan de finich een tijd van 1u57’36” klokte.
Weliswaar een handvol seconden beter dan de McBride-Run eerder begin dit jaar, doch geen verbetering van m’n persoonlijk record.


Jammer..

Commentaren

Toch wel hoor Toch wel een mooi resultaat hoor Frank! Ik vind dat je een knappe tijd hebt gelopen. Bovendien niet vergeten dat je net een marathon hebt gelopen en je eerst niet van plan was mee te doen, waardoor je er ook niet specifiek voor hebt getraind. Je mag wel fier zijn.

Gepost door: Julie | 30-09-06

prijs Gij leest teveel op Ruthje haren blog denk ik ;-) Die loopt niet anders dan nieuwe prs. Het kan niet iedere keer prijs zijn, hé ;-)

Gepost door: Hank | 30-09-06

nochtans ideale wedstrijd 't was nochtans een ideale gelegenheid , goed weer , lekkere sfeer , veel deelnemers , maar zoals je het aangeeft veel te snel gestart , 12km/h is veel te snel zelfs al is het maar in die aanloopstrook , dan zit uw hartslag al veel te hoog en probeer die maar te doen dalen , dat lukt niet meer . Maar je hebt toch nog uitgelopen , dus beter doseren en je doet gegarandeerd nog een stuk van die besttijd af .

Gepost door: roadrunnerke | 30-09-06

De commentaren zijn gesloten.