01-10-06

Over leven..

Op zondag 5 november 2006 houdt New York de straten autovrij. Dan wordt de 37ste editie van de Marathon van New York gelopen. Volgens kenners de mooiste van alle marathons. In november 2005 werden 5 deelnemers geselecteerd uit 2000 kandidaturen. Koen Fillet van het programma "Wilde Geruchten" op Radio 1, is de zesde deelnemer.

Begin december 2005 begon de training. Bij de start beantwoorden ze alle zes aan minstens twee criteria: ze waren onsportief en buitengewoon gemotiveerd.

Een team van sportspecialisten van de Katolieke Universiteit Leuven én coach Paul Van den Bosch begeleiden de zes naar hun doel: de finish van de NY Marathon halen op zondag 5 november 2006.

Na de Marathon komt hun verhaal, in zes afleveringen op televisie in "over leven".

Straks op Canvas, 't wordt uitkijken!

07:58 Gepost door Frank in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: marathon van new york, canvas, over leven |  Facebook |

Commentaren

Boston Ik ben dan wel geen kenner, maar in mijn ranglijstje, staat bv. Boston, samen met een aantal andere Amerikaanse en Europese marathons, een heel aantal plaatsen boven NY. Ik ben er zeker van dat NY, het mekka van de vele one-time marathonners, ook een heel mooie is. Maar de mooiste...ik denk dat veel marathons de mooiste zijn. Ik ga zeker proberen eens ergens een uitzending mee te pikken.

Gepost door: DijleLoper | 01-10-06

Afvallers Wat nooit verteld wordt, is dat er een paar 1000 personen ingeschreven hebben voor het programma.
De 2de ronde bestond uit een interview in het Americaans theater mid oktober. Hiervan zijn er 15 geselecteerd voor medische testen. Van de 15 moesten er 3 vrouwen en 2 mannen geselecteerd worden. Waarom geen 3 mannen : omdat Koen Fillet de 3de was.
Daar gaat de aflevering van 15/10 over. Met een beetje geluk kom ik daar ook in beeld, want ik ben 1 van die 10 afvallers.
Veel plezier met het programma

Gepost door: Bruno | 02-10-06

De commentaren zijn gesloten.