02-10-06

Anders bekijken..

Na de halve marathon van vrijdag was ik echt leeg en futloos. Ik beperkte me dus zondag op training tot het lopen van het kleinste parcours, zo’n 4.3 km. Meer had ik echt niet nodig. De snelheid bleef trouwens ook rond de 9 km/u hangen en ik had er eerlijk gezegd, eigenlijk niet echt veel zin in.

Volgens Kathleen en Benny zouden we wat meer eens met ons eigen mogen “stoefen” na het verrichten van een prestatie!
In plaats van altijd maar naar die eindtijd te zien, en te zeggen: “Pff, het kon beter!”, is het uitlopen van een wedstrijd al een mooi gegeven.

En weet je wat: “Gelijk hebben ze!”.
Misschien moet ik ook eens m’n mening over het lopen van wedstrijden herzien, en minder prestatiegericht denken.
Zo zal ik voor, tijdens en na een wedstrijd er nog meer kunnen van genieten..

21:53 Gepost door Frank in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Go Frank! That's the spirit! Zo horen we het graag Frank. Een halve M uitlopen IS een prestatie om trots op te zijn. Punt uit. Lijkt een beetje op het hedendaagse materialisme: we zijn nooit tevreden met wat we hebben, maar willen liefst altijd meer (en beter, en groter...). Enfin, 'k ga hier niet de filosoof beginnen uithangen. Moraal van het verhaal: terecht trots zijn op je prestaties.

Gepost door: Julie | 03-10-06

GENIETEN IS DE BOODSCHAP Hey Frank, niet vergeten dat ge nog niet lang een marathon liep. Chapeau om al zo vlug een 1/2 te lopen. Vergeet niet van veel te rusten ook. En inderdaad, genieten manneke is de boodschap. Tot da we ne keer ene gaan drinken.
Dorine

Gepost door: Dorine | 04-10-06

De commentaren zijn gesloten.