21-10-06

De personen achter hun blog..

Steven en ik waren wat laat in Lier aangekomen doch juist op tijd voor de groepsfoto van de webloglopers. We werden door de speaker verzocht om naar het middenplein van het Netestadion te komen.
Wel moet ik zeggen dat ik blij was dat men ons naar het midden riep, zo werden alle bloggers verenigd.

Lier Julie, Stefan Dijleloper, Achieltje, Frank Terry, Edith, Julie, Frank Spencer, Jan, Petra, Jan Roadrunnerke, Marc, Steven, Mario, Jan Schockaert, Dirk, Johan Van Loock, Bart, RuthEen schare in rood geklede bende stond er al te wachten. Het was trouwens voor het eerst in meer dan 2 jaar dat ik een wedstrijd liep niet in de vertrouwde blauwe kleuren van RTL, maar zo in een rode kleur, ‘t is eens wat anders.
Een toffe kennismaking volgde, al was het even wennen om juiste voornamen tegenover de juiste weblognamen te zetten. Niet iedereen heeft een blognaam zoals deze van mij waar de naam van de persoon helemaal in verweven zit.
Ik had me ingeschreven voor de 10 km. Het parcours situeert zich bijna uitsluitend rond de Grote Nete, de Kleine Nete en het Netekanaal (Het Netekanaal verbindt het Albertkanaal bij Viersel met het bevaarbare deel van de Nete).

Ik startte samen met Frank Spencer. We liepen een aangenaam tempo en we praatten honderd uit. Frank liep de 10 EM en na 3 km liepen onze wegen letterlijk uiteen.
Ik liep verder een mooi constant tempo en kon zelfs op het einde nog wat versnellen. Eenmaal op de piste hoorde ik mijn naam scanderen door Julie, Petra, Ruth en Edith, het waren de vrouwelijke bloggers die de 5 km al gelopen hadden. Ik moest nog een toer van de looppiste volmaken en kwam uiteindelijk binnen in een tijd van 55’41”.
Het was een mooie wedstrijd, een goede organisatie, en de wedstrijd was zijn naam van “natuurloop” zeker waardig, mooi parcours.

Daarna zijn we nog iets gaan eten in de Marnixhoeve en er was één gespreksonderwerp aan tafel…

...lopen Natuurlijk!

23:26 Gepost door Frank in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: weblogloop |  Facebook |

Commentaren

Leuk Leuk je eens in 't echt te zien Frank en proficiat met je mooie prestatie. 't Was echt wel een mooi parcours he!

Gepost door: Julie | 22-10-06

Lier héél tof dat je erbij was Frank en zeer knappe wedstrijd gelopen! En wie weet volgende week de marathon in Etten-Leur??? Hopelijk tot dan!

Gepost door: Ruthje | 22-10-06

Leuk! Het was leuk de mensen achter de blogs te leren kennen. Vooral van het napraatje in de Marnixhoeve hebben we genoten. Je hebt trouwens een mooie tijd gelopen, proficiat!

Gepost door: Dirk | 22-10-06

Leuk in Lier! Ha Frank, leuk je ontmoet te hebben in Lier. Niet alleen gister heb ik wat geleerd, maar nu ook al weer....over de Nete! Dank je wel voor de uitleg, ik was al benieuwd hoe het water heette.

Gepost door: Petra | 22-10-06

Knappe prestatie ! Leuk om eens in het verre Lier een streekgenoot te ontmoeten.
Volgende week je conditie verzilveren in de marathon van Etten-Leur of ga je er nog een nachtje over slapen ?
Je moet maar een seintje geven ...

Gepost door: frank spencer | 22-10-06

Tof Was het om je in Lier eens te ontmoeten, enkel jammer dat ik direct naar huis moest.

Gepost door: Marc | 23-10-06

Fijne ontmoeting 't Was plezant je te ontmoeten Frank. Tot een volgende weblogloop !
Loop ze,
Bart

Gepost door: Bart | 23-10-06

Ook tof... Leuk om je eens live te ontmoeten Frank. Tot de volgende...

Gepost door: Jan | 23-10-06

De commentaren zijn gesloten.