15-11-06

Gips..

De dokter heeft gisteren de voet en het onderbeen in een gips gezet.

Van verbetering was echter geen sprake, integendeel. De zwelling en pijn waren constant aanwezig. Nu legt hij, door het “vastzetten” van de voet complete rust voor.

Albijal is het misschien de beste oplossing die leidt naar een volledig herstel. We zijn nu toch al enkele weken op de sukkel. Het wordt tijd!

En ondertussen zijn we midden november en de km teller blijft steken op 0!

10:18 Gepost door Frank in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: lopen, kwetsuur |  Facebook |

Commentaren

Tijd doden Jammer Frank dat je in het gips zit. Maar misschien is dat inderdaad het beste om de blessure te laten genezen. En ondertussen kan je de tijd doden met mannekes tekenen op je gips :-) Je hebt er toch eentje in zo'n flashy kleurtje gevraagd he?

Gepost door: Julie | 15-11-06

Kop op Frank! Het is misschien een drastische oplossing maar als je genezen bent, zal je er des te blijer mee zijn. Het is beter van nu efkes af te zien dan te blijven aanmodderen, zoals ik een tijdje heb gedaan. Voor je het weet maar je weer de wegen en paden in West-Vlaanderen onveilig.

Gepost door: philippe | 15-11-06

misschien kan ik straks met je mee Goeie zaak, Terry, die plaaster. Straks krijg ik meer tijd (je zou eens moeten weten hoe ik daar naar verlang) om weer te gaan lopen. Als ik je prestaties lees op je blog, dan vrees ik dat ik dit voortaan alleen zal moeten doen. Zal je je ooit nog willen verlagen om met mij gezien te worden in lichte looppas? Het is niet dat ik je herstel ook maar iets in de weg zal leggen, maar moest ik je dokter kennen, ik zou hem toefluisteren je in het gips te houden tot februari. Tegen dan is mijn conditie groeiend. Verzorg je, maat. Tot gauw! Franky,

Gepost door: Franky Devos | 15-11-06

Spoedig herstel Jammer, maar beter drastische maatregelen dan weken blijven sukkelen.
In 2007 zijn ook nog mooie marathons !

Gepost door: frank spencer | 15-11-06

snel herstel! Een snel herstel toegewenst! Begin 2007 met nieuwe doelstelling en gebruik het laatste van 2006 als rust!

Gepost door: johan | 15-11-06

Gips Pfff ... schrok even toen ik gisteren dat witte ding aan je been zag ... misschien een noodzakelijk kwaad om je wat in je zetel te houden. Uiteindelijk is het geen breuk, maar het biedt de dr wel zekerheid dat je niet loopt ! snel beterschap gewenst, en ondertussen wat gebruik maken om je in te werken in de nieuwe functie ! Proficiat trouwens !

Gepost door: Yoeri | 15-11-06

Plaasteren Gips is naar het schijnt een ideaal product om een gebouw goed af te werken. Enige beperking is dat het enige tijd nodig heeft om OK te zijn.
Wat voor de bouw geldt, zal ook voor de mens zijn zeker?
Het belet wel niet om te gaan zien naar andere lopers en ze met een trappist in de hand aan te moedigen.
Herstel alleszins maar heel vlug dat die teller maar snel weer de hoogte in vliegt

Gepost door: Byrntie | 15-11-06

spoedig herstel jammer dat het lopen een beetje stil ligt , maar met slecht en kouder weer in het vooruitzicht en minder wedstrijden zal een beetje rust je ook wel goed doen , je komt toch supporteren in Deerlijk ?

Gepost door: roadrunnerke | 16-11-06

beterschap! amai Frank, je bent nu wel stevig op de sukkel geraakt zeg. Maar ik denk dat deze maatregel misschien wel de beste is om de boel eens goed te laten herstellen, niet? Dus nog effe op de tanden doorbijten en binnenkort huppel je weer vrolijk rond!

Gepost door: Ruthje | 17-11-06

De commentaren zijn gesloten.