03-12-06

Testrun!

Vandaag was het bij RTL een 5 km test voor onze starters. Deze test werd natuurlijk (gezien de datum) gekoppeld aan Sinterklaas. Sinterklaas mocht in hoogsteigen persoon het starschot geven en hij had natuurlijk voor ieder wel wat lekkers mee, groot en klein!

Voor mezelf was het terug ook een test en de testrun van vandaag kwam dus op een zeer goed moment voor me.
Ik ging dan ook deze morgen zoals vanouds terug met hartslagmeter en footpot aan, naar de training. Ik was zeer gemotiveerd. 1 maand niet kunnen lopen heeft de honger naar het lopen alleen maar doen toenemen.
Alleen het weer viel wat tegen! Zoveel wind die er was. Amai, het was echt geen weer om in te lopen.!

Ik kon toch na een goede maand niet te hebben gelopen, me goed handgaven in de groep. Weliswaar liep ik met een zeer hoge hartslag (normaal te hoog voor me), waaruit ik kan besluiten dat ik toch wat conditie ben verloren. Wat dan ook normaal is zeker?

De kwetsuur aan het onderbeen is voorgoed verledentijd, ik was niets meer gewaar!

18:01 Gepost door Frank in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Komt wel terug Die conditie komt snel terug. Mijn eerste training na amper één week in Jordanië was ook tegen een superhoge hartslag, en vandaag was die gemiddeld 139 of zo. Komt wel goed. Leuk dat je geen last meer hebt van de kwetsuur!

Gepost door: Julie | 03-12-06

It will come back Niet ongerust zijn, die conditie wacht je waarschijnlijk ergens op achter 1 of ander hoekje. Kwestie van hem goed te zoeken. Tegen de weblogtraining zullen wij je maar met moeite kunnen volgen

Gepost door: Byrntie | 04-12-06

De commentaren zijn gesloten.