13-12-06

“writer’s block” en meer..

Welgeteld 5 dagen is het geleden dat ik nog eens iets neerzette, hier op mijn blog. Dit was me tot nog toe niet overkomen.
Had ik een “writer’s block” zoals Paul Van de Bosche dat eens (24/11) zo mooi verwoordde?
Plots ging schrijven me niet meer af. Mede het feit dat sommige mensen je blog tegen jezelf gaan gebruiken. Ze halen bepaalde zinspelingen uit hun context, en gaan deze bewustmatig verkeerd gaan interpreteren. Ik had er geen zin meer in!

Ik maak in de eerste plaats een blog voor mezelf en wil deze natuurlijk delen met geïnteresseerden, al dan niet met beoefenaars van de zelfde hobby, namelijk hardlopen.
Ik weet natuurlijk ook, dat als je iets op het “net” zet, je door gelijk wie gemakkelijk te vinden bent. En die bepaalde “ongemakken”, wel die horen erbij zeker?

Zaterdag stonden we met zijn allen van Running Team Lauwe op de kerstmarkt te Lauwe. Het voornaamste doel van een dergelijke kerstmarkt is natuurlijk het een en het ander aan de man/vrouw te brengen. Met als grootste reden de kas wat te spijzen, alsook je vereniging in het daglicht te stellen.
Traditioneel wordt er dan de dag na de kerstmarkt niet gelopen, althans is er geen training. Dit bleek een goede keuze te zijn, want de “afterparty” mocht er best wezen.

Maandag had ik er zin in, echt waar. Ik zou km’s lopen, zeker weten! Maar hier in het Kortrijkse viel de regen als bakken (zoals ze dat hier zeggen) naar beneden. Het was niet te doen om daardoor te lopen. Ik ben al meer dan eens gaan lopen in de regen. Het was dan zelfs nog plezant en gezond (onder andere veel zuurstof in de lucht) op de koop toe, maar dit was anders.

Gisteren ben ik naar Marke gereden. Ik had me voorgenomen om er wat aan intervaltraining te doen. Het was van 18/10 geleden dat ik nog es kon trainen op interval.
Ik liep er als opwarming 5 rondjes rond de piste, waarna ik 12 x 300 m aflegde (dit afwisselend 300 m sprint, afwisselend 300 m op een rustig tempo). Daarna volgde de cooling down dit goed voor een 1600 m.
Het was kort maar pittige training van alles samen een 7.2 km.

5 dagen in een notendop!

21:20 Gepost door Frank in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: hardlopen, intervaltraining |  Facebook |

Commentaren

Hé, 't is wel jouw blog hoor. You don't have to please others ! En inderdaad, herfstweer nodigt niet echt uit tot lopen.... Beter af en toe en er van genieten, dan lopen uit 'verplichting' of geblesseerd te worden....
Tof van je trouwens dat je de starters zo steunt !

Gepost door: jogginggirl | 13-12-06

No kidding! Hier in Brussel was 't nie beter maandag hoor, 't regende zo hard en 'k was al doorweekt gewoon van na 't werk naar huis te gaan dat ik het zwemmen ook maar gelaten heb voor wat het was... niet te doen!

Gepost door: Julie | 13-12-06

Bloggen ? Spijtig dat sommigen bepaalde zaken uit je blog tegen je gaan gebruiken.
Arm Vlaanderen, zeker ?
Soms heb ik ook een "writers block" en heb ik het gevoel dat ik alles al eens geschreven heb, maar een paar dagen later vloeien de woorden weer uit mijn pen of laptop.
Een blog schrijf je hoofdzakelijk voor jezelf en wat de anderen er van vinden kan je worst wezen.
't Is eveneens een mooie herinnering voor later

Gepost door: frank spencer | 14-12-06

De commentaren zijn gesloten.