21-01-07

Düsseldorf-Marathon..

Dusseldorf-Marathon

Alleen Martine had al opgemerkt dat m’n aftelklokje terug in werking staat!

Jawel, ik ga op 06/05 de marathon van Düsseldorf lopen. Waarom de Düsseldorf-Marathon, (ook METRO Group Marathon of de Rhein-Marathon genoemd)? Deze van Parijs waar ik toch graag had aan deelgenomen was al zeer snel volzet, andere marathons in het voorjaar vallen dan op een familiale verplichting (plechtige communie van Julie).

Enkele RTL-ers (onder andere Christophe & Kris & Olivier) liepen in het verleden deze wedstrijd over de lange afstand al en deze waren toch zeer te spreken over de organisatie. Ook het feit dat we voor deze editie al met z’n 12-en zijn van de club, maakt het terug des te leuker om er ook aan deel te nemen.

In het weekend van 06/05 wordt Düsseldorf een stukje blauw!

Commentaren

Go for it ! Veel succes ! Met al die bloggende supporters zal de voorbereiding wel vlotten zeker ? Volg je ook een bepaald schema (vb. Mario) of gaan we eens een andere training kunnen lezen ?

Gepost door: jogginggirl | 21-01-07

Dusseldorf Knappe uitdaging : het gaat inderdaad leuk worden om eens een andere voorbereiding te kunnen lezen.
Maak van Dusseldorf straks maar een klein stukje Lauwe : veel sukses !

Gepost door: frank spencer | 22-01-07

leuke uitdaging Frank!! veel succes met je voorbereiding!

Gepost door: Ruthje | 22-01-07

Vooruitzicht Leuk vooruitzicht. Een nieuw PR zit er aan te komen, dat kan niet anders. Veel succes met het trainen naar de Marathon toe

Gepost door: Hardloopstarterke | 23-01-07

DÛSSELDORF Ja, daar in Duitsland weten ze wel iets goeds te regelen als het op marathons aankomt, de organisatie staat er op punt!
Veel succes en op naar een nieuw pr!

Gepost door: johan | 23-01-07

origineel Da's een originele marathon die je hebt uitgekozen FRank! Fantastisch om opnieuw naar zo'n doel te kunnen uitkijken. Veel voorbereidingsplezier!

Gepost door: Julie | 24-01-07

Gründlichkeit Nu alleen nog met dezelfde Gründlichkeit als onze Duitse vrienden je voorbereiden op Düsseldorf. Maar dat zal voor jou wel geen probleem zijn denk ik. Veel succes in alle geval !!

Gepost door: philippe | 24-01-07

De commentaren zijn gesloten.