19-02-07

Writers block, ja - nee?

LoperJa, het was de laatste tijd wat stil op m’n blog. Maar daarom zijn we niet minder actief hoor, integendeel.
Het doet je langs de ene kant wel iets (lees deugd) hier en daar berichtjes te krijgen hoe het zit met m’n blog. Langs de andere kant hoop je dan om niet in herhaling te vallen, maar blijkbaar willen de bloggers gewoon iets nieuws van je horen, ze volgen je..

Op loopgebied zijn we al gestart met de voorbereiding van de Düsseldorf-Marathon, we zijn pas aan week 2 van ons schema, dus nog een eind te gaan hé. Het is terug een schema van 4 keer trainen per week.
Omdat we met een bende naar het Rein-gebied trekken, kunnen we terug trainen in groep. Trainingsmaatjes Ann, Kathleen, Steven & Christophe zijn terug van de partij en dit maakt het trainen een stuk leuker.
Ook wordt telkens op dinsdag getraind op interval.

Onze jaarlijkse wedstrijd, de Leie Corrida wordt dit jaar verplaatst naar 24 juni.
Normaal valt die samen met vaderdag maar onze politici vonden deze dag blijkbaar ook zeer geschikt om hun federale verkiezingen te houden. Als loopwedstrijd ben je dan het meest ondergeschikt van de drie en deze zou zeker nefast zijn voor je activiteit.

Verder steek ik veel vrije tijd in RTL, ik ben er verantwoordelijk voor de challenge en wedstrijden, alsook zal ik een groot deel van de Leie Corrida voor m’n rekening nemen. Maar albijal beloof ik plechtig om deze blog hier terug wat op te volgen!
En eens tussen ons gezegd: “ik ben er toch een klein beetje fier op”!

Tot een volgende...

23:35 Gepost door Frank in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: leie corrida, rtl |  Facebook |

Commentaren

Misschien... ...zal ik dit jaar eens meelopen in de Leie Corrida...Wie weet ? Het zal iniedergeval een feilloze organisatie worden ! ;-)

Gepost door: kj | 20-02-07

He's alive!!! Good to have you back. Leuk dat je samen met anderen kan trainen voor de marathon, dat gaat vast een stuk vlotter! Beter geen tijd hebben om te bloggen dan geen tijd hebben om te lopen he!

Gepost door: Julie | 20-02-07

uiteraard zullen we met onze club weer massaal proberen aanwezig te zijn. Een vorige keer was ik nog niet zo zeker dat ik ging meekunnen met de 12 km, maar nu wil ik dat wel eens wagen (zal dan zowieso een record zijn !) Enne ... fijn dat je weer zin in bloggen hebt !

Gepost door: jogginggirl | 21-02-07

De commentaren zijn gesloten.