03-03-07

Indoor..

Ik had nog een bon liggen, nota bena gewonnen op onze eigen Leie-Corride, van Fitness Passage.

Omdat het deze morgen nog behoorlijk veel wind was, vond ik het zinloos om daardoor te lopen. Toch wilde ik m’n voorbereiding op de marathon zo weinig mogelijk verstoren en zoveel mogelijk het schema volgen.
Dus besloot ik die bon vandaag in te ruilen. Ik mocht iemand meenemen en Steven wilde vandaag absoluut ook wat km lopen.

Na de naar mijn gedacht, een veel te lange inleiding (moet je er wel bij nemen voor een gratis fitnessbeurt), liepen we een 24.5 km op de loopband. Dit liepen we aan een mooi gemiddelde van 10 km/u.
2u30’ indoor lopen en dan nog op een looptoestel, pfff het was lang en het begon op de duur wat te vervelen, maar nood breekt wet. En zo hadden we toch de beoogde km.

Na het lopen werden we nog (tot vervelens toe) aangesproken om over te gaan tot het aanschaffen van de o zo dure abonnementen, dit gebeurde naar mijn inziens op iets wat agressieve manier.
Sommigen mensen laten zich daar vast en zeker wel aan gaan, wij hadden er achteraf toch ons pleziertje in!

Loop ze..

22:25 Gepost door Frank in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

pfew amai, 24 km op een loopband! knap dat je dat hebt volgehouden hoor, gelukkig waren jullie met z'n tweetjes, maar toch. Wij hebben ooit ook eens zo'n bon gehad van de Passage, ferme club maar idd...die prijzen zijn om vanachterover te vallen...

Gepost door: Ruthje | 04-03-07

fitnessen idd, een zeer agressieve ronseling. Een vriendin 'bezweek hieraan, en graaakte er echt heel moeilijk nog vanaf, hoewel ze toen zwanger was en niet sportte, moest ze nog een gans jaar betalen... Ik heb daarna via de krant gratis bonnen gehad, 4 keer (2 beurten en mijn vriendin ook 2) en we hebben ons dan maar 'vergist' van gsm nummer....

Gepost door: jogginggirl | 04-03-07

De commentaren zijn gesloten.