11-04-07

Trainen op het gevoel..

kuitenIk sukkel al een poosje (lees enkele weken) met overbelasting aan m’n kuiten. Dit zal natuurlijk het gevolg zijn van de vele km, maar men moet toch trainen hé? Zeker naar een marathon toe.


Al moet ik eerlijk bekennen: “Ik sla al eens een training over.”
Maar het is van MOETEN, de pijn is constant aanwezig! Ik sla niet zozeer de duurtochten maar eerder een intervaltraining eens over.

Ik heb de meeste pijn bij het afzetten, dus is een intervaltraining op dit moment zeker niet aangewezen. Ook de kinesist die de kuiten behandeld is van oordeel dat enkel rusten soelaas zal brengen en van enkele massages mag men ook geen wonderen verwachten hé?

We zijn 4 weken verwijderd van de marathon en het zal een periode zijn waar er getraind zal moeten worden op het gevoel.

Ideaal is anders..

21:01 Gepost door Frank in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Herkenbaar Heel herkenbaar Frank, sinds medio februari moet ik ook noodgedwongen trainingen schrappen en pijnloos trainen is een onbekend begrip sindsdien. Maar hou moed! Doe zeker de lange duurlopen, en voor de rest is je basisconditie héél erg goed genoeg. Veel sterkte!

Gepost door: Julie | 11-04-07

beterschap ! Hopelijk valt het allemaal mee, en ik sluit me voor de rest aan bij Julie.

Gepost door: jogginggirl | 11-04-07

ai doe maar voorzichtig aan hé Frank, dat je niet geblesseerd raakt! Denk er ook aan elke keer na de training goed je kuiten wat te stretchen. Ik heb dat eerst weken niet gedaan, maar toen begonnen mijn kuiten echt als beton aan te voelen. Dan toch maar terug beginnen stretchen en dat bracht echt beterschap. Véél beterschap en hou de moed erin hé!!

Gepost door: Ruthje | 13-04-07

RTL corrida idd, ik ben al ingeschreven, en heb zelfs al betaald.
Goed hé ! We komen nog met velen van de club van Wevelgem, maar het inschrijven zal voor later zijn. De 6 km zou voor de nieuwe groep start to runners (19 april) het einddoel zijn.

Gepost door: jogginggirl | 13-04-07

De commentaren zijn gesloten.