02-09-07

Aan zee...

zeebrugge-strand-webVandaag was er een uitstap met gans het gezin. Daar waren we eigenlijk wel eens toe. Ik geniet al 2 weken van de vakantie en Isabel moet nu nog 1 week werken. We zijn dus nog niet "samen" thuis geweest.

Al moet ik er wel bij vermelden dat ik vandaag heel graag in Antwerpen vertoefde. Er was er namelijk de Antwerp Ironman 70.3! Johan & Christophe, 2 RTLers kwamen er aan de start en het spreekt vanzelf dat ik er graag als supporter bij was geweest, maar de andere huisgenoten beslisten er eens anders over. En ergens kan ik hen geen ongelijk geven, er staat hier ten huize toch heel wat in functie van de loopclub. Na de training in Lauwe waar ik samen met Lies een 10 km liep vertokken we richting zee. We kozen voor het strand van Zeebrugge.

Terwijl Julie, Chloé & Isabel zich amuseerden in het water, hield ik me tijdens het zonnekloppen bezig met het lezen. Ik had oortjes in en luisterde tevens naar de radio. Op Sporza radio was er op dat moment de verslaggeving van de triatlon en van de F1 die op het zelfde moment gereden werd. Sporten die ik op een passieve manier weliswaar tracht te volgen. En het feit dat het eindverslag van de triatlon gegeven werd door Paul Van Den Bosch maakte het zeker de moeite waard om te luisteren.

De dag eindigde nog met een drankje en een hapje en bij het posten van dit bericht wist ik nog niet hoe Johan & Christophe het er vanaf gebracht hadden. Ik ben benieuwd…

23:11 Gepost door Frank in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.