02-09-07

Donderdag = loopdag...

Zoals elke donderdag het geval is ga ik lopen met de club. Aan het aantal lopers kon je zien dat we in de vakantieperiode vertoeven. Ik heb wel niet geteld met hoeveel we precies waren, doch waren er gisteren merkelijk minder aanwezigen dan op een normale doorweekse training. Zelfs in de vakantieperiode wordt er verder training geven. Er is altijd wel iemand die een doel voor ogen heeft. Ook wordt er getraind naar de Leiemarathon toe die in september gelopen wordt. Met andere woorden: “Er zijn altijd wel clubleden die lopen, op welke dag dan ook.”

Zelf had ik pijn aan mijn kont wat een gevolg bleek te zijn van de mountainbiketocht de dag ervoor. Wat wil je als je maar nu en dan eens op een jaar stevig doorfietst.

Gelukkig waren de benen beter. Ik koos voor het parcours van de 10 km. Dit samen met An, Guido, Stefaan, Lieven, Jan & Johnny. Een groepje van 7 man & 1 vrouw bracht natuurlijk heel wat leute en gezever met zich mee. Al kon An wel degelijk haar mannetje staan, hoor!

Gelukkig lag het tempo niet echt hoog en kon ik gemakkelijk gelijke tred houden met de anderen. We deden over het parcours om en bij de 58’. Ik moet er wel eerlijkheidshalve bij vermelden dat sommigen uit het groepje al een toer voorliepen. Ik echter niet!

22:59 Gepost door Frank in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.