22-09-07

Raar gevoel...

Het is een tijdje geleden dat ik hier nog iets postte. Maar ik blijf echter wel lopen. De goesting is er terug na toch 2 (mei & juni) kalme maanden. Een periode waar ik sukkelde met wat kleine kwaaltjes.

Op zondag en donderdag lopen we in clubverband. De dinsdag ga ik intervallen op het Sportcentrum Vauban te Menen en op zaterdag probeer ik een duurloop van om en bij de 15 km in de benen te hebben.

Op bestuursvlak zitten we ook niet stil. We hebben de komende maanden het een en het ander in petto. Zo is er op 13 oktober onze fuif en moeten bij gebrek aan een geschikte locatie in Lauwe uitwijken naar Wevelgem. Het is misschien eens een gelegenheid om bloggers te ontmoeten in een ‘andere’ gedaante, eens niet tijdens een of andere wedstrijd.


Ik ben tijdens dit schrijven hier ook wat andere blogs aan het lezen. En lees nu dat Freddy Vanhoucke van Joggingclub Wevelgem en medeorganisator van de Leiemarathon, overleden is. Het doet ‘raar’ dit te lezen! Ik wist dat Freddy verleden week zwaar ten val is gekomen. Maar dit…

Onze wegen kruisten elkaar eens ergens tussen Marke & Kortrijk. Ik moest naar Lauwe, Freddy moest naar zijn Wevelgem. Hij vertelde honderduit over zijn hartproblemen en over zijn vele marathons. Gaf me raad naar de marathon waarvoor ik aan het trainen was en voor ik het wist scheidden onze wegen.

Ik wil mijn medeleven betuigen naar zijn familie toe en zijn talrijke (loop)vrienden.


Tot later...

22:17 Gepost door Frank in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.