30-09-07

Schoenen & andere tools...

Ik had al enkele weken na het lopen wat lichte kniepijn. Mijn huidige loopschoenen waren na 1138 km aan vervanging toe. Ze hadden hun dienst meer dan ooit bewezen. Ik was er tevreden over. Dus waarom zou veranderen van merk.

ADI1510Ik blijf trouw aan ADIDAS! Ik koos terug voor de Adistar Control. Deze zijn al geëvolueerd tot de Adistar Control 4. Ik ging deze schoenen terug kopen in het Runners Service Lab in Gent.

Ze zijn er zeer professioneel en dringen zich in geen geval op. Ik liet eerder al eens een footscan nemen en op basis daarvan corrigeert men er de zolen.
Het RSLab is zeker een aanrader voor iemand die sukkelt met kwetsuren evenals iemand die aan vervanging toe is van zijn loopschoenen. Deze werden deze morgen op training met RTL ingelopen, ik liep er het parcours van de 10 km.

Over de werking van de footpot van de Polar RS200sd ben ik niet echt tevreden, wegens niet nauwkeurig. Daarom ben ik eens naar Decathlon geweest om er de Keymaze 300 te bekijken. Maar deze was echter niet meer voorradig. Volgens de verkoper, verkopen ze zeer goed en kunnen ze de vraag niet bijhouden. Ik zocht hier op het internet enkele previews omtrent dit GPS toestel, doch ik kon er nog geen enkele vinden. We blijven zoeken..

20:54 Gepost door Frank in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: keymaze 300, adistar control 4, rslab |  Facebook |

Commentaren

veel succes veel succes met uw trappenloop morgen, zorg dat je u niet kwetst, want het is nog iets anders dan in Lauwe rondlopen hé,
groeten, Peter

Gepost door: peter cauwelier | 06-10-07

Keymaze ik heb mijzelf zo'n Keymaze 300 aangekocht in Ronq( ben zelf van Geluwe). Als je eens wat extra info wil mag je altijd mailen ;-).

Gepost door: kinse | 14-10-07

Geonaute Keymaze 300 Ik heb (op basis van de handleidingen en ervaring met GPS) een review voor bovengenoemde GPS geschreven. Zie mijn site voor de complete review. Helaas heb ik geen testexemplaar mogen ontvangen zodat praktijkgegevens in de test ontbreken.

Gepost door: bob mijwaard | 24-10-07

De commentaren zijn gesloten.