11-01-08

Run4Eric..

Zoals u wellicht al heeft vernomen organiseren we met RTL op en 4 en 5 april een ambitieus benefietproject, dit ten voordele van Eric De Meyer.

Eric werd vorig jaar het slachtoffer van een noodlottig ongeval die een permanente verlamming van de onderste ledematen met zich mee bracht.
Naast het feit dat dit het leven van Eric en zijn familie emotioneel zwaar heeft door elkaar geschud, heeft dit uiteraard ook zijn weerslag op de financiële situatie. Daarom organiseren we met enorm veel enthousiasme: Run4Eric !

Doel van het project: zoveel mogelijk financiële middelen te verzamelen om Eric alle mogelijkheden te bieden die hij nodig heeft om zich zo snel mogelijk terug volledig te integreren in de sportieve maatschappij (handbike, aanpassingen woonhuis, ...)

Run4Eric: Op 4 en 5 april 2008 organiseren we een 24-uurs evenement op 2 fronten.

- Gedurende 24 uur zullen we in Lauwe 2 Loopbanden permanent draaiende houden met zoveel mogelijk vrijwilligers. Ondertussen zullen we de sympathisanten de kans geven om via ontbijt, middagmaal en avondmaal het project financieel te steunen.

In estafettevorm zullen we met 4 ploegen ( RTL, GAVERTRIMMERS, JOGGINGCLUB WEVELGEM en RT KORTRIJK) van Rotterdam naar Lauwe lopen over een afstand van om en bij de 240 km.

21:43 Gepost door Frank in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Heel veel succes met de organisatie van de run ! Ik doe mijn best om van de partij te zijn, minimaal met de loopband, Rotterdam daar ben ik nog niet uit.

Gepost door: jogginggirl | 13-01-08

De commentaren zijn gesloten.