26-01-08

De tijd vliegt...

Het is een tijdje geleden dat ik nog iets plaatste hier op mijn blog.

Dat wil echter niet zeggen dat ik stilzit hoor, integendeel. 
Wekelijks loop ik 3 keer een 10 tal km. Deze maand heb ik al 106 km op de teller. Ik wil over 2 weken toch met een goede basis starten aan mijn voorbereiding voor de marathon van Dusseldorf. 22 RTLers hopen er op 4 mei aan de start staan van de marathon, ook reizen er enkele kwartetten die er de Staffellauf zullen lopen mee naar het ruhrgebied.

Op bestuursvlak zitten we ook niet stil!
Met Run4Eric zijn we goed geschoven en het programma hier te Lauwe staat ook al vast. Zelf heb ik ook al wat voorbereidingen moeten treffen voor de Leie-Corrida. Deze wordt echter pas gelopen op 29 juni doch de stadsdiensten moesten al worden aangeschreven.

In de club werd de nieuwe outfit geleverd. Het oogt mooi en opvallend. We blijven natuurlijk trouw aan de blauwe kleuren.
Ook wordt vanaf januari op de verschillende afstanden gelopen met tempolopers. Hierbij kan je telkens kiezen aan welke snelheid je wenst te lopen. Dit heeft ook zijn voordeel dat er zeer weinig individueel meer gelopen wordt en elke loper vindt er zijn gading.
Deze manier van trainen oogst tot op heden een grote bijval. Dit maakt het ook makkelijker om de "nieuwelingen" die de RunStart-cursus volgden sneller te integreren in de groep. Dit was toch een noodzakelijk gegeven.

Tot een volgende en loop ze...

 

 

22:44 Gepost door Frank in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

oei 29 juni voor de corrida, da's het einde van een lang (en laat) feestweekend bij mij, 12 km vlammen zal lastig zijn vande jare ! Maar lastig gaat ook hé !

Gepost door: jogginggirl | 03-02-08

De commentaren zijn gesloten.