16-08-08

Goede voornemens...

M’n verlofperiode zit er zo goed als op en de vooropgestelde goede voornemens zijn zoals het meestal zo is met voornemens niet ingelost. Ik zou van die vakantieperiode gebruik maken om vooral te lopen en te fietsen. Welgeteld 70,68 km liep ik in die 4 weken en dit in een periode waar ik een groot deel het “kot” vrij had daar de vakantieperiode niet volledig samen viel met die van Isabel, die in de gezondheidszorg te werk gesteld is. Ik moet ook eerlijk bekennen, de Ronde van Frankrijk en de Olympische Spelen hielden me vele momenten voor de tv.

Wel fietsten we een 4-tal keren een 50 km. Met de kaarten van fietsnetwerk kun je gemakkelijk en op voorhand je route uitstippelen en je rijdt tot de mooiste en

knooppuntenbordleiestreek

rustigste plekjes van de provincie. Daarvoor maken zij zoveel mogelijk gebruik van vrijliggende fietswegen zoals jaagpaden en oude spoorwegbeddingen.

Veel van die parcours zouden zich uitstekend lenen om er te lopen. Er zijn zelfs veel paden op een boogscheut vanwaar ik woon, waar ik geen weet van had. Dit biedt zeker perspectieven naar eventuele duurtrainingen toe.

Ook haalde ik nog eens de mountainbike van onder het stof en met enkele buren reden we de Sjouwersmountainbikeroute.

Misschien moet ik gauw terug een doel stellen en me terug gaan focussen naar een wedstrijd toe om zo ook de km’s wat op te drijven. Of is dit gewoon vakantie?

Zalig niets doen!

00:53 Gepost door Frank in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: fietsen, route |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.