20-08-08

Einde vakantie...

Zondag op training kon je zien dat de vakantieperiode voor velen erop zat. Het feit dat het aantal aanwezigen op de geleide trainingen terug steeg.

Sommigen zijn mooi zongebruind, anderen zijn dan wat voller aan het buikje. Zelf ben ik ook wel een kilootje zwaarder, wel zullen we over: "het bruin zijn" zwijgen! Wie me persoonlijk kent zal al wel gezien hebben dat er geen bruinen aan is.

Daar het voor velen een tijdje geleden was dat ze nog es liepen, besloten we om het parcours van de Leie-Corrida te lopen. Deze is redelijk vlak en telt vanaf de "villa" ongeveer 7,6 km.

M'n gemiddelde snelheid lag algauw meer dan  1km/u hoger dan de dag ervoor, al had ik wel stramme spieren, wat toch normaal was.

Dinsdag trok ik naar de piste te Marke en ook daar was het al RTL dat de klok sloeg. Er werd gelopen op alle soorten snelheden, je werd gepasseerd, je passeerde er. Er werd interval gelopen, er werd aan een vast tempo gelopen. Kortom over gans het domein heel wat bekenden die er hun ding deden

Zelf startte ik kalm aan een 9,2 km/u om stelselmatig wat te versnellen. Ik eindigde samen met Ann aan een 11,42 km/u. Wel werd de training onderbroken door een hevige regenbui, doch de meesten onder ons hervatten de training.

Dada,

21:51 Gepost door Frank in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

even kennis maken Dag Frank ,ik ben via zijwegen op je blog geraakt,mooi trouwens en plaats je gelijk bij mijn links dan kan ik al eens komen kijken en vice versa.
mvg
Patrick

Gepost door: patrick aerts | 30-08-08

dat was niet rap zenne M'n gemiddelde snelheid lag algauw meer dan 1km/u hoger dan de dag ervoor, al had ik wel stramme spieren, wat toch normaal was.Normaal????????????????(grapje) goed bezig zoals wij allemaal,trainen en nog eens trainen!

Gepost door: patrick aerts | 03-09-08

De commentaren zijn gesloten.